Thursday, March 15, 2007

Tahniah kepada perajurit SPM 2006

Saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan setinggi-tinggi ucapan syabas dan tahniah kepada junior-junior ku yang mengambil spm 2006. Bagi mereka yang mendapat straight As, tahniah diucapkan. Bagi mereka ynag kurang bernasib baik, jgn berputus asa. Kuatkan semangat kerana perjuangan anda masih lagi jauh. Percayalah, selepas ini anda akan mengharungi lebih banyak onak dan duri. Kepada para pelajar SMK Tun Perak, Jasin, Melaka, tahniah sekali lagi diucapkan kepada anda semua.
Saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan setinggi-tinggi ucapan syabas dan tahniah kepada junior-junior ku yang mengambil spm 2006. Bagi mereka yang mendapat straight As, tahniah diucapkan. Bagi mereka ynag kurang bernasib baik, jgn berputus asa. Kuatkan semangat kerana perjuangan anda masih lagi jauh. Percayalah, selepas ini anda akan mengharungi lebih banyak onak dan duri. Kepada para pelajar SMK Tun Perak, Jasin, Melaka, tahniah sekali lagi diucapkan kepada anda semua.

Saturday, March 10, 2007

konichiwak!

Apa khabar semua? Sihat tak? he he, Aku sebenarnya baru balik dari golf tournament anjuran unit koku KMPh. Bukan main pun, cuma ambik video je. Tapi best gak dapat naik kete kecik tu. Tentang camping hari itu, ingat lagi tak korang semua? Pada asalnya camping tu agak memenatkan. Tapi bila difikirkan semula, rasa macam nak pergi lagi pulak. Tapi aku dgn pdot malas lagi nak pergi sebab kekangan masa yang melanda kami semua. Ye la, kan bulan april ni nak pekse. Yus, sori la sbb takde gambar kuar hari tu sebab aku punya link terputus. Jangan marah ye. Sepanjang aku tulis kat sini, aku tak tau nak cakap apa lagi kat korang. Nak mengadu masalah, rasanya takde masalah. Tapi, kalau nak nengok gambar best, memang melambak. So, enjoy la ye gamabar yang seterusnya daripada camping hari tu. Adios!

KURSUS PENGAJIAN LUAR 2007 (FASA I)

































Thursday, March 01, 2007

Tensi!!!

Tension tul minggu ni. minggu ni merupakan minggu yang amat sengal. Hujung minggu ni aku kena pergi camping. Yang tak bestnya aku pegi camping ni bukan sebab aku yang nak join, tapi kerana kami (aku dan pdot) diarah untuk mengambil gambar dan juga video. dah la sabtu ni ada hari penutupan minggu matematik, sambutan tahun baru cina. Mesti best giler punye la! Tapi apa nak buat. itu kira ok lagi. Yang teruknya yang pergi tu semuanya budak fizik. Hanya aku ngan pdot je budak hayat. Dah la 5 Mac ada kuiz bio. Arghhhhh!!! Macam nak giler bila fikirkan semua ni. Aku tak tau nak buat apa lagi. Aku cuba bersabar tapi tu la. Doakan la aku ye kawan2. hopefully dapat la aku survive kat sini pada saat2 terakhir ni. Tak tau lagi bila masa aku nak study. Final exam pada 12 April ni. Eikkk! cuak pulak rasanya. Ok la, tak nak korang jadik mangsa amarah aku. Nikmatilah gambar terbaru ni, iaitu lawatan PRD dan juga Program Jati diri.

LAWATAN PRD KE KMM & KMNS





















PROGRAM JATIDIRI DAN KECEMERLANGAN AKEDEMIK 2007 (KMPh)