Friday, October 21, 2005

i'm back!!!!

hai to all you out there! It has been a long time since I wrote that wicked, bloody poem. it is so enjoyable? I hope so. So, what's new about me? Well, I'm still fat, as usual although in this fasting month. maybe it's genetic, not because my habit of eating :) SPM tinggal lagi 19 hari je lagi. What?! 19 days, hell no!!! Buat masa aku dah bersedia dari aspek kemanusiaan, tapi dari segi maths and sciences, well let's just say that I in the middle of it. Faiz in the middle, hmmmm. Can you imagine that? Segala masalah aku kat sekolah ni dah pun disettlekan, cuma tinggal kes surat layang je yang masih lagi hanging over the air. Tapi, kitaorang pelajar form 5 sentiasa berdoa dan mengharapkan agar masalah ini dapat disettlekan sebelum majlis taudie form 5. Kalau korang nak tau, trial SPM yg lepas aku dapat tempat ke-4 daripada keseluruhan tingkatan 5. Aku berjaya memperoleh 3A1, 6A2, 1B3, 1B4 dan 19G. Can you guess what I failed for? YES, add math. Aku mmg tak gemar sangat add math, tapi atas dasar kesedaran juga kepentingan add math dalam memohon mana2 'u', aku tengah struggle to improve it. Sekarang ni aku tengah bengang sangat! Mana taknya, semua sekolah dah tau ttg masalah aku. diorang mungkin tak tau apa perasaan aku bila orang tanya ttg benda tu, aku rasa sungguh tertekan. So, aku harap lepas ni tiada sape pun yg akan bertanya pada aku tentang benda tu. Okey, bye.